Modele gips carton tavan

Gips cartonul este o Placa rigida DIN GIPS turnat intre doua straturi de carton spécial. Este folosit pentru constructia de pereti despartitori, thevenot si placari. De obicei se foloseste la Interior, Dar exista si placi speciale pentru fatade. Sistemele de GIPS carton au devenit Alternativa la finisajele traditionale realizate cu zidarie, tencuiala si glet. Gips cartonul sont multe Avantaje. Dans primul rand ofera o suprafata foarte neteda pentru a fi decorata. Apoi, este usoara, simplu de Montat si poate fi folosita pentru Design Special precum peretii curbati. De asemenea, poate fi folosita pentru a indéplorini toate reglementarile pentru rezistenta la foc, acustica, umezeala si izolare TERMICA. Dar, pentru toate acestea este nevoie de Nota maxima la capitolul montaj GIPS carton. Utilizarea principala a GIPS cartonului este constructia de pereti despartitori, placari si tavane. Divers placi de GIPS carton se folosesc la intérieur dans apartamente, cas, magazine, scoli, Spitale, etc.

Noile tipuri de placi pot fi folosite chiar si la fatade. Comparatia dintre GIPS carton si maçonnerie apare de multe ori in analizele constructorilor sau beneficiarilor. Traditia “recomanda” pentru peretii despartiori realizarea unor Elemente DIN maçonnerie DIN caramida, BCA, blocheti de Ipsos, etc. Opusul traditionalului sunt sitemele de gipscarton. PE scurt, avantajele Lor sunt: timpul redus de executie, usurinta in executie, costul de manopera redus si curatenia in intérieurul incintelor. . In sistemul D111, placile Knauf sunt fixer prin intermediul suruburilor PE un schelet din lemn alcatuit prin rigle de montaj si de rezistenta. Placile DIN GIPS carton ar trebui montate pe structura Metalica (Profile metalice) sau pe structura de lemn. Pentru cele mai bune rezultate la capitolul “montaj GIPS carton” Siniat recomanda profilele metalice.

Poti vedea aici cum se monteaza un Tavan fals (plafon DIN GIPS carton) iar urmarind urmatorul Link Poti vedea cum se monteaza la intérieur Placa rezistenta la umezeala AquaBoard. Dans cazul compartimentarilor realizate DIN zidarie, conditionarile sunt restrictif. ELE impun realizarea de Elemente structurale (stalpisori si Centuri) care sa limiteze lungimea (< 6m) si inaltia (< 3.5 m) panourilor de zidarie. Acest fapt Duce la costuri mai mari si timp de executie indelungat. Tehnologia de executie este Umeda iar limitarile DIN Punct de l`arhitectural (o eventuala recompartimentare impune operatiuni de démolir) reprezinta un dezavantaj covarsitor. DA, en rand Primul pentru ca placile sunt 100% reciclabile. Nu ar trebui sa ajunga la Groapa de gunoi. Fabrica Noastra de la TURCENI, Judetul Gorj, recicleaza constante placi. En plus, Fabrica de GIPS carton Siniat este prima care foloseste gipsul rezultat DIN procesul de desulfurare a gazelor de la o Centrala TERMOELECTRICA. Asta inseamna o Materie prima cu puritate mai mare, fara a mai escava in cariere, deci beneficiu dublu: calitate si Ecologie.

Podziel się na:
  • RSS